Caixer mòbil

Servei de caixer mòbil


La Diputació de Barcelona ofereix el servei d’assistència en caixer mòbil, que permet als veïns de municipis de menys de 5.000 habitants de la província de Barcelona, sense oficina bancària ni caixer automàtic, treure efectiu amb qualsevol targeta de dèbit, crèdit o prepagament, consultar els últims moviments bancaris i el saldo, fer el canvi del codi PIN, recarregar la targeta de prepagament, així com facilitar el pagament i domiciliació de tributs de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT). Pel que fa a les comissions, se  n’ha establert una d’1,35 euros per treure diners en efectiu, però la resta de serveis estan exempts de recàrrec.

Aquest servei ha estat adjudicat per part de la Diputació de Barcelona a l’empresa Prosegur per un import de 434.000 euros, amb l’objectiu d’incentivar el comerç local i fer front a la problemàtica que molts veïns de pobles petits es troben: l’obligació de desplaçar-se a un altre nucli urbà que disposi d’aquest servei. En aquest sentit, els veïns de l'Espunyola es podran beneficiar d’aquest servei, amb independència de l’entitat bancària on els usuaris tinguin el compte.

La iniciativa s’ha configurat a partir d’una ruta programada en què el servei visitarà un cop al mes els municipis de menys de mil habitants i dos cops al mes els que tinguin més de mil habitants. Pel que fa a les parades, tindran una durada aproximada de 20 minuts i el dia i l’hora del servei d’assistència mòbil es podrà consultar a la pàgina web diba.cat/web/caixer-mobil, als portals web dels ajuntaments corresponents, i físicament mitjançant els díptics que han repartit als comerços locals.

Darrera actualització: 29.04.2024 | 18:46
Darrera actualització: 29.04.2024 | 18:46