Pla estratègic de l'Espunyola

L'Espunyola ja disposa d’un full de ruta per als propers anys


L'Espunyola ja disposa, des de principis del 2024, del seu Pla Estratègic, que ha d’esdevenir el full de ruta per al període 2024-2030.

Per a la seva elaboració s’ha comptat amb la participació de veïns i veïnes de l’Espunyola que, a través de les seves aportacions en els diversos tallers participatius i entrevistes, han pogut manifestar la seva opinió sobre com es podria encarar el futur el municipi.

El pla proposa 5 línies estratègiques: activitat econòmica; serveis a les persones; habitatge i infraestructures; recursos naturals i transició energètica; i cohesió social, governança i treball en xarxa. Aquestes línies estratègiques es desenvolupen en 13 projectes i 66 accions.

En la sessió de presentació del 6 d’abril de 2024, es van prioritzar els projectes que es consideren més prioritaris a abordar, que van ser: habitatge, gestió de l’aigua i els residus; pagesia, ramaderia i sector agroalimentari; i turisme i patrimoni cultural.

També es va constituir una comissió de seguiment formada per la ciutadania, empreses i representants de l’Ajuntament, amb la missió de gestionar les accions, vetllar pel compliment dels acords i fomentar la divulgació del full de ruta establert.

Amb el full de ruta definit, les prioritats establertes i la Comissió de Seguiment constituïda, comença un camí ple de reptes per a fer de l’Espunyola un poble millor!

El Pla estratègic de l’Espunyola ha estat impulsat per l’ajuntament, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i la redacció ha anat a càrrec de la cooperativa Raiels.

Darrera actualització: 30.04.2024 | 12:38
Darrera actualització: 30.04.2024 | 12:38