L’Espunyola ha iniciat el procés d’elaboració del seu Pla Estratègic

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 00:00

Una cinquantena de persones participen a l’acte inicial

El dia 5 de juliol va tenir lloc, al Local Social de l’Espunyola, l’acte inicial del procés de redacció del seu Pla Estratègic, amb una presentació pública i un primer taller participatiu d’escenaris de futur, en que es va treballar entorn futur desitjat del municipi i les possibles accions per a assolir-lo.

La finalitat de dotar l’Espunyola amb un Pla Estratègic és poder comptar amb un full de ruta per als propers anys, consensuat amb els veïns i veïnes, que parteixi de les necessitats dels diferents segments de població (jovent, infants, gent gran, famílies, negocis, etc.) i permeti avançar cap a un desenvolupament ordenat i sostenible del territori; tant a  nivell social, econòmic i ambiental.

El procés d’elaboració del Pla Estratègic preveu la participació de les persones que viuen i treballen a l’Espunyola a través de diferents tallers participatius i entrevistes, per tal de poder escoltar i recollir les seves opinions sobre com creuen que és la millor manera d’encarar el futur del municipi i incorporar-ho en el Pla Estratègic.

Per de continuar aquest procés de participació i  reflexió compartida iniciat el passat 5 de juliol, durant l’estiu es faran entrevistes a persones del municipi, i al mes de setembre es realitzaran dos tallers temàtics, que permetran aprofundir en les diverses temàtiques ja identificades en l’acte de presentació.

El procés d’elaboració d’aquest Pla Estratègic és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Espunyola i es realitzarà durant el 2023. La coordinació del procés i la redacció del Pla és a càrrec de la cooperativa Raiels i es compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 25.07.2023 | 08:19