L’Espunyola engega el procés d’elaboració del seu Pla estratègic

Dijous, 29 de juny de 2023

El 5 de juliol es farà un acte públic de presentació del pla i un taller d’escenaris de futur

El proper dimecres 5 de juliol a les 19:00h al local social de l’Espunyola es donarà a conèixer l’inici del procés de redacció del Pla estratègic del municipi amb una presentació pública i un taller participatiu d’escenaris de futur.

L’objectiu d’aquest Pla estratègic és el de poder comptar amb un full de ruta per als propers anys consensuat amb els veïns i veïnes, que parteixi de les necessitats dels diferents segments de població (ciutadania, empreses, entitats, col·lectius, etc.) i permeti avançar cap a un desenvolupament ordenat i sostenible del municipi a nivell social, econòmic i ambiental.

El procés d’elaboració del Pla estratègic preveu la participació de les persones que viuen i treballen a l’Espunyola a través de diferents tallers participatius i entrevistes, per tal de poder escoltar i recollir les seves opinions sobre com creuen que és la millor manera d’encarar el futur del poble per fer front als reptes que ara té.

Per començar aquest procés de participació i  reflexió compartida, el mateix dimecres es presentarà el procés de realització del Pla i es durà a terme un taller participatiu en el qual es projectarà el futur desitjat per l’Espunyola. Es recomana inscripció prèvia i aquesta es podrà fer a través dels telèfons 676 159 731 (Gemma) o 689 253 744 (ajuntament), per mitjà de correu electrònic espunyola@espunyola.cat o bé directament a l’Ajuntament.

El procés d’elaboració d’aquest Pla estratègic és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Espunyola i compta amb finançament de la Diputació de Barcelona. La coordinació del procés i la redacció del Pla és a càrrec de la cooperativa Raiels i es preveu la seva realització al llarg de 2023.

Darrera actualització: 29.06.2023 | 08:48